TOP Badkamers

PDF
Afdrukken
E-mail
Geschreven door Administrator
maandag, 15 februari 2010 23:06

Naast de vloeren realiseert TOP tegelwerken ook uw badkamer in TOP kwaliteit. Menig badkamer is ondertussen gerealiseert, allen met verfijnde afwerking: kleine voegen, strakke afwerk profielen en kaarsrecht.

Bovendien zijn wij in staat uw badkamer of toilet tegelklaar te maken. Wij bouwen een douchemuur, timmeren een inbouwreservoir en wat u maar wenst. TOP Tegelwerken voldoet aan al uw wensen.
DSC_0745DSC_0749DSC_0763DSC_0778

Laatst aangepast ( dinsdag, 16 februari 2010 14:06 )

TOP


TOP is de afkorting voor Tegelen is Onze Passie en dat is ook gelijk wat wij uit willen stralen. Tegelwerk gelegd met aandacht en precisie voor een betaalbare prijs. Wij bieden door onze jarenlange ervaring vakwerk op het gebied van tegelen in alle soorten en maten zonder naar om te kijken. De klant staat bij ons centraal en ons streven is een tevreden klant met een pronkend stuk tegelwerk.

Meer over ons

TOP Tegelwerken bestaat uit vier full-time tegelzetters allen intern opgeleid. TOP tegelwerken is in 2009 afgesplitst van Flevistone natuurstenen vloeren. Flevistone heeft vestigingen in  Lelystad en Urk waar het bovendien grote showrooms houdt. TOP Telwerken staat onder leiding van Kees de Boer en onderhoud nog steeds nauwe banden met Flevistone. Daarnaast richt TOP zich vooral op particulieren en kleine ondernemingen.

Contact

TOP Tegelwerken
A: Hooiland 40 8321CX Urk
T: 06 41620534

Stuur een mail