TOP Vloeren

PDF
Afdrukken
E-mail
Geschreven door Administrator
maandag, 15 februari 2010 20:21

Top Tegelwerken is gespecialiseerd in het leggen van (natuurstenen) vloeren. Wij garanderen een zeer strak eindresultaat met kleine voegen. Wij werken uitsluitend met flexibele materialen welke geschikt zijn voor vloeren met vloerverwarming. Uitsparingen voor deurmatten worden altijd afgewerkt met rvs hoekprofielen.

Of het nu gaat over mozaïek, romaans verband, 60x60 of afmetingen groter dan 1 meter, TOP Tegelwerken realiseert het voor u met de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
DSC_0704DSC_0714DSC_0740DSC_0744

Laatst aangepast ( dinsdag, 16 februari 2010 14:07 )

TOP


TOP is de afkorting voor Tegelen is Onze Passie en dat is ook gelijk wat wij uit willen stralen. Tegelwerk gelegd met aandacht en precisie voor een betaalbare prijs. Wij bieden door onze jarenlange ervaring vakwerk op het gebied van tegelen in alle soorten en maten zonder naar om te kijken. De klant staat bij ons centraal en ons streven is een tevreden klant met een pronkend stuk tegelwerk.

Meer over ons

TOP Tegelwerken bestaat uit vier full-time tegelzetters allen intern opgeleid. TOP tegelwerken is in 2009 afgesplitst van Flevistone natuurstenen vloeren. Flevistone heeft vestigingen in  Lelystad en Urk waar het bovendien grote showrooms houdt. TOP Telwerken staat onder leiding van Kees de Boer en onderhoud nog steeds nauwe banden met Flevistone. Daarnaast richt TOP zich vooral op particulieren en kleine ondernemingen.

Contact

TOP Tegelwerken
A: Hooiland 40 8321CX Urk
T: 06 41620534

Stuur een mail